Гейнер для набору маси Extremal 3000 Максимум 2500 г. Білково вуглеводний гейнер для набору ваги у 3000 кілокалорій.

949

849 ₴

Смаки: в 1 відрі 2 пакети по 1250 г зі смаками Полуниця, Шоколад 


* Знижка 5% при замовленні 2 одиниць будь-яких продуктів. 10% від 3 одиниць продуктів.  На акційні продукти знижка не діє.
1 коктейль: 80 г гейнера + молоко + банан.

Склад: молочний протеїновий концентрат, мальтодекстрин, крохмаль кукурудзяний, цукор, какао (в продукті зі смаком шоколаду й карамелі), екстракт сухих вершків, ксантанова камідь, ароматизатори харчові.

Спосіб приготування:

500 мл молока налити в шейкер або блендер, додати 3 мірні ложки (80 г) гейнеру, розмішати до однорідної маси. За бажанням додати банан. У разі використання води, до 500 мл рідини додати 5 мірних ложок (133 г) продукту. Вживати 2-3 рази на добу:

У не тренувальні дні пити до 3-х коктейлів між прийомами їжі.

Доставка │ Оплата │ Гаранія

Доставка

Оплата

Гарантія

Продавець гарантує якість та комплектність товару відповідно до інформації вказаної на упаковці товару. Продавець гарантує упаковку товару, що забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду. Згідно із законодавством України, комплектні товари даної групи обміну та поверненню не підлягають.

Більше калорій - товще м'ясо! Так кажуть досвідчені спортсмени в тренажерному залі. І дійсно, максимального анаболізму м'язи досягають тільки коли в них вливають ще більше кілоджоулів. Спортсменам силових видів спорту та відвідувачам фітнес залів ми  представляємо надзвичайно ефективний гейнер для набору маси від Extremal Sports Nutrition - 3000 Maximum. Цей гейнер призначений для тих, хто бажає швидко набрати м'язову масу та стати більш рухливим і сильним.

Гейнер 3000 Максимум - це суперпоживний високовуглеводний гейнер, який містить молочний протеїновий концентрат та мальтодекстрин зі зниженим декстрозним еквівалентом. У кожній порції міститься 31 г білку, 25 г жиру та 107 г вуглеводів, а денна порція складає 3000 кілокалорій! За допомогою 3000 Maximum Ви зможете швидко набрати потрібну м'язову масу без зайвих зусиль.

Одна з особливостей продукту - це його співвідношення білків / жирів / вуглеводів, яке наближене до оптимального значення для активного набору маси - 1:1:4. Крім того, цей білково вуглеводний гейнер містить амінокислоти молочної протеїнової матриці, швидко і повільнозасвоювані вуглеводи та є дуже смачним протеїновий коктейлем з чотирьма смаками - полуниця, шоколад, банан, карамель. 3000 Maximum не містить ГМО, глютену та аспартаму, тому ви можете бути впевнені в його якості та корисності для здоров'я.

За допомогою гейнерів Екстремал ви зможете досягти максимального анаболізму м'язів. А вживання гейнерів протягом 30 хвилин після тренування сприяє зачиненню "білково-вуглеводних вікон", що зменшує втому, відновлює втрачену енергію, прискорює зростання м'язів. Саме надпотужний гейнер для зростання м'язів 3000 Maximum буде Вашою "коморою калорій" в період інтенсивного набору м'язової маси.

Протягом дня разом з 3000 Maximum зазвичай використовують

Протеїн - це основа спортивного харчування, без протеїну м'язи зростати не будуть. Виберіть будь який у категорії і вживайте двічі на день - на другий сніданок і за півгодини до сну. Гейнер 3000 Maximum вживати протягом пів години після тренування.

Енергетики та предтреники - це енергетичні напої, що приймаються перед та під час тренування замість води. Суттєво підвищують працездатність, покращують витривалість, зменшують втому, сприяють швидкому відновленню. 

Колаген - головний структурний протеїн для поновлення суглобів, хрящів, зміцнення зв'язок, кісток, поліпшення властивостей шкіри, покращення стану нігтів та волосся. Вживається у вигляді цукерок тричі на день.

Шейкер - чудовий аксесуар для автономного приготування протеїнових коктейлів без підключення до електроенергії. Використовуйте шейкер також для прийому напоїв під час тренування.

Гейнер купить 3000 максимум, спортивное питание Экстремал